"OPENS" OTVARA VRATA!

06 decembar 2017
(0 glasova)
Author :  

 

 

 

OPENS” otvara vrata u Somboru, ponedeljak 18.12.2017. godine u prostorijama Omladinskog kluba u 11 časova!

 

Osnovna ideja projekta "OPENS otvara vrata" je predstavljanje saveza udruženja OPENS kao jedinstvenog primera takve vrste udruživanja udruženja građana sa ciljem poboljšanja kvaliteta života mladih u Novom Sadu.

Kroz dosadašnji rad, ovakva forma je dala pozitivne rezultate na polju kreiranja sistemskog pristupa rada sa mladima. Želja je da se ovakav format saveza predstavi i drugim opštinama i gradovima kako bi  inicirali i otvorili vrata za ovakve pozitivne promene širom Vojvodine.

Titula Evropskog omladinskog centra se dodeljuje jednom evropskom gradu na godinu dana. Grad, i mladi ljudi u njemu, koji postanu evropski centar za mlade, dobijaju mogućnost, kroz brojne programe i projekte, da pokažu kulutrni, društveni, politički i ekonomski život i razvoj. Prestonica mladih Evrope podstiče primenu novih ideja i inovativnih projekata, s obzirom na aktivno, kreativno učešće mladih u društvu sa ciljem jačanja odnosa između evropskih institucija i lokalnog nivoa, kao i podsticanje učešća mladih na lokalnom nivou za implementaciju zajedničkih ciljeva evropske politike za mlade.

Ukoliko želite da čujete više o OPENS-u i programima za mlade koji će biti realizovani do 2020. godine, kako da se uključite kao mladi pojedinci ili organizacije ili kako da mlade iz Vaših organizacija uključite u program OPENS-a, potvrdite svoje učešće putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 025/302-755.

181 Views
KZM Sombor

Ukoliko želite, možete kontaktirati Kancelariju putem telefona: 025/302-755 ili putem mejla: kancelarija@mladisombora.rs, ili lično – KZM Sombor je smeštena u prostoru bivšeg Doma omladine na Vencu Radomira Putnika, br. 1, u Somboru.

Top
Sajt mladisombora.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sajt vašim interesovanjima. More details…