ZAKORAČITE U SVET FINANSIJA

19 decembar 2017
(0 glasova)
Author :  

 

 

 

Narodna banka Srbije u saradnji sa Omladinskim klubom organizuje edukaciju čiji je cilj podizanje opšteg nivoa znanja i pružanje informacija koje će mladima omogućiti da razumeju različite vrste finansijskih proizvoda, da ih uporede i da na osnovu toga donesu odgovarajuću odluku o izboru.

Ukoliko želiš da saznaš kako da bezbedno koristitš finansijske usluge, otvoriš tekući račun ili planiraš štednju, kao i koje su pogodnosti za mlade koje su dostupne, dodji u prostorije Omladinskog kluba 22.12.2017. u 15 časova.

Teme koje će predavači iz Narodne banke Srbije predstaviti mladima su:

Zakoračite u svet finansija

Kako da zaštite svoja prava

Nakon prezentacije predviđen je razgovor sa učesnicima koji će imati mogućnost da pitaju zaposlene Narodne banke Srbije i razreše dileme i nejasnoće u vezi sa korišćenjem finansijskih proizvoda i usluga. 

Na edukaciju se možete prijaviti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili

putem telefona 025/302-755

 

274 Views
KZM Sombor

Ukoliko želite, možete kontaktirati Kancelariju putem telefona: 025/302-755 ili putem mejla: kancelarija@mladisombora.rs, ili lično – KZM Sombor je smeštena u prostoru bivšeg Doma omladine na Vencu Radomira Putnika, br. 1, u Somboru.

Top
Sajt mladisombora.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sajt vašim interesovanjima. More details…