Понедељком и суботом: СОМБОРСКА ШКОЛА СТРИПА

05 april 2017
(2 glasova)
Author :  
  • Од понедељка, 10.априла, Клуб љубитеља стрипова почиње са ПРВОМ СОМБОРСКОМ ШКОЛОМ СТРИПА, ИЛУСТРАЦИЈА И КАРИКАТУРА. Школа ће се одвијати петком и суботом, у ОмладИнском клубу у Сомбору 

"Центар ПЕБ" - односно Клуб љубитеља стрипова Сомбор, који делује у саставу овог удружења грађана, покреће  ПРВУ "Сомборску школу стрипа, илустрације и карикатуре". Школа је намењена деци и младима, узраста од 10 до 20 година, који желе да стекну основна знања о цртању стрипова, илустрација и карикатура.

Радионице ће се одржавати у Омладинском клубу (Венац Радомира Путника 2) два пута недељно и то:

* понедељком од 19,00 до 20,30 сати и

* суботом од 11,30 до 13,00 сати

Радионице ће водити Ђурђица Мркаило Балгави, академски сликар и педагог, као и Данило Богдановић. Гост радионица ће бити Миодраг "Микица" Ивановић,познати стрип - цртач.

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем маила Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,  или путем ФБ странице "Клуб љубитеља стрипова Сомбор".

 

KZM Sombor

Ukoliko želite, možete kontaktirati Kancelariju putem telefona: 025/302-755 ili putem mejla: kancelarija@mladisombora.rs, ili lično – KZM Sombor je smeštena u prostoru bivšeg Doma omladine na Vencu Radomira Putnika, br. 1, u Somboru.

Top
Sajt mladisombora.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sajt vašim interesovanjima. More details…