O Omladinskom klubu

24 maj 2016
(0 glasova)

Grad Sombor od 01.januara 2015.g. ima otvoren prvi Omladinski klub.

Omladinski klub deluje pri Gradskoj upravi Grada Sombora, na adresi Venac Radomira Putnika 2, a njime upravlja Kancelarija za mlade. Cilj opremanja prostora za rad sa mladima, njihovu edukaciju, stručno savetovanje, i druženje, jeste prevashodno želja da se mladi u Somboru okupljaju i provode svoje vreme u bezbednom prostoru, u kojima o njihovom razvoju, interesovanju, osnaživanju i pripremi za "svet odraslih" sistemski brine.

Aktivnosti u Omladinskom klubu realizuje Kancelarija za mlade ali i lokalna udruženja građana i srednje škole - po potrebi. U ovom trenutku, ne postoji fiksno radno vreme Omlaidnskog kluba, što će se, nadamo se, sa razvojem i rastom Omladinskog kluba, promeniti!

Omladinski klub je adaptiran i opremljen zahvaljujući donacijama Grada Sombora, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Potreba mladih za prostorom u kome će oni kvalitetno provoditi svoje slobodno vreme izlistana je kao druga potreba u istraživanju KROJI PO SVOJOJ MERI koje je izvedeno na reprezentativnom broju mladih u Somboru. Organizacije mladih takođe imaju potrebu da se organizuje funkcionalan i dostupan prostor u kome se mogu izvoditi edukativne aktivnosti sa mladima.

494 Views
Kancelarija za mlade Sombor

Ukoliko želite, možete kontaktirati Kancelariju putem telefona: 025/302-755 ili putem mejla: kancelarija@mladisombora.rs, ili lično – KZM Sombor je smeštena u prostoru bivšeg Doma omladine na Vencu Radomira Putnika, br. 1, u Somboru.

Adresa sajta www.mladisombora.rs
Top
Sajt mladisombora.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sajt vašim interesovanjima. More details…