Otvaranje Somborskog sportskog leta 2017.

18 jul 2017
(0 glasova)

Na somborskom kupalištu "Štrand" je u ponedeljak, 17.jula i svečano otvorena manifestacija "SOMBORSKO SPORTSKO LETO 2017". Tokom nedelju dana kupačima na Štrandu će biti ponuđene brojne sportske, edukativne i kreativne aktivnosti - od školica raznih sportova, do kreativnih radionica sa najmlađima, do edukacija dece i roditelja o prvoj pomoći, spašavanju davljenika i postupanju sa povređenima. Manifestaciju realizuju združenim snagama Grad Sombor, Sportski centar SOKO; Sportski savez grada Sombora i Crveni krst, a sve uz finansijsku, tehničku i logističku pomoć Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Sporta za sve Vojvodina i Saveza fitnesa i rekreativnog sporta Srbije.
Fotografije sa svečanog otvaranja ove manifestacije sačinio je Boris Tilčer, aktivista Omladinskog kluba u Somboru.

246 Views
Kancelarija za mlade Sombor

Ukoliko želite, možete kontaktirati Kancelariju putem telefona: 025/302-755 ili putem mejla: kancelarija@mladisombora.rs, ili lično – KZM Sombor je smeštena u prostoru bivšeg Doma omladine na Vencu Radomira Putnika, br. 1, u Somboru.

Adresa sajta www.mladisombora.rs
Top
Sajt mladisombora.rs koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sajt vašim interesovanjima. More details…